Wie zijn we

De Kindercoaches is een praktijk voor kindercoaching en ouderbegeleiding gericht op het versterken van ouders en kinderen. Om dit doel te realiseren bieden we een scala van diensten aan waaronder coaching, training en advies. 

Het initiatief tot de Kindercoaches is genomen door Toekie van Apeldoorn (1974). Haar kennis en ervaring als mens, psycholoog, jurist, systemisch werker en kindercoach bundelt zij om kinderen en ouders krachtig en doeltreffend te begeleiden. Toekie is een vrouw met een missie die gaat voor gelukkige kinderen en gezinnen. Nieuwsgierig, ervaren en speels geeft ze ruimhartig wat ze in huis heeft. Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart.

Toekie is lid van de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA), het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Tevens staat Toekie geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). 

'Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven
is oprechte aandacht.' 
- R. Moss
© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.