Wie zijn we

De Kindercoaches is een praktijk voor kindercoaching en ouderbegeleiding gericht op het versterken van ouders en kinderen. Om dit doel te realiseren bieden we een scala van diensten aan waaronder coaching, training en advies. 
 
Daarnaast is de Kindercoaches een kennisinstituut voor professionals die met kinderen en/of jongeren werken. Voor vakinhoudelijke ontwikkeling, inspiratie en groei worden opleidingen en workshops georganiseerd in samenwerking met gerenommeerde trainers en deskundigen uit binnen- en buitenland. 
 
Het initiatief tot de Kindercoaches is genomen door Toekie van Apeldoorn (1974). Haar kennis en ervaring als mens, psycholoog, jurist, systemisch werker en kindercoach bundelt zij om kinderen en ouders krachtig en doeltreffend te begeleiden. Toekie is een vrouw met een missie die gaat voor gelukkige kinderen. Haar droom is om heel veel kinderen te bereiken en in hun kracht te zetten. Nieuwsgierig, ervaren en speels geeft ze ruimhartig wat ze in huis heeft. Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart.
© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.