In de media


Samen met het kind op avontuur – Interview met Toekie van Apeldoorn

Haar blik is gericht op een bosje verderop: ‘Ik ga hier zitten, met uitzicht op dat spannende paadje daar tussen de bomen aan de overkant van het water.’ Ze verrast me, ik kom hier wekelijks en heb nog nooít een spannend paadje gezien. Maar het ís er wel en zíj ziet het: Toekie van Apeldoorn, oprichtster van de Kindercoaches en mijn vriendin. We praten aan een picknickbank midden in de natuur over haar werk, haar missie en de avontuurlijke paden die ze ontdekt samen met kinderen.

Lees meer

Publicatie 'Kijk op Reeuwijk' dd. 22 seprember 2010

Toekie van Apeldoorn, oprichtster van de Kindercoaches, richt zich binnen het nieuwe medische centrum De Goudse Praktijk op kindertherapie. Ouder en kind kunnen bij haar terecht voor begeleiding en advies.

Lees meer

Publicatie 'IJsselbode' dd. 12 oktober 2010

Toekie van Apeldoorn realiseert droom. Op 25 september opende De Goudse Praktijk officieel haar deuren. In het monumentale schoolpand is een veelheid aan gezondheidsdisciplines ondergebracht. Een daarvan is 'de Kindercoaches', de praktijk van Toekie van Apeldoorn.

Lees meer

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.