Nieuws
Stiefworkshop - Effectief Begeleiden van Volwassenen en Kinderen in een Stiefgezin op dinsdag 20 februari 2018

Stiefgezinnen; in sprookjes komt de stiefmoeder er niet goed vanaf. In realiteit is het voor alle betrokkenen niet gemakkelijk. De veelheid aan namen, samengesteld-, nieuw- of patchworkgezin, drukt meteen uit hoeveel lagen er bij elkaar komen in een stiefgezin. Stief betekent oorspronkelijk 'beroofd van de bloedband', 'iets missend'. En zo is het ook: in een stiefgezin missen betrokkenen allemaal iets. Hoe kun je hier nu zo goed mogelijk mee omgaan? Wat draagt bij aan liefdevol en verbindend contact?

Lees meer...


Workshop 'de Impact van Verlieservaringen op de Relatie tussen Ouder en Kind' - Op 8 maart 2018 geef ik een workshop over dit thema bij Druppel Academy.

Volwassenen & kinderen, zoveel in elkaar te ontmoeten, zoveel te voelen. Niet altijd makkelijk om mijn en dijn dan van elkaar te onderscheiden. Hoe kan liefde tussen ouders en kinderen vrijelijker stromen? Welke beweging maakt kinderen meer vrij? Deze dag is bedoeld voor professionals die met kinderen, ouders en gezinnen werken. Voor meer informatie en/of aanmelden: https://www.druppel-academy.nl/programma


© De kindercoaches. De algemene voorwaarden en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.