Nieuws1 juli 2019
Bijeenkomst 'Verbinden met Professionals - Systemische Intervisie'

Op maandagavond 1 juli 2019 vindt de bijeenkomst 'Professioneel Verbinden - Systemische Intervisie' plaats in Zalencentrum de Brug te Reeuwijk. Deze avond dient als ontmoetingsplek voor iedereen met een verlangen naar systemische intervisie en/of naar meer verbinding en samenwerking met collega's. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de avond van maandag 1 juli 2019 in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk.

Franka de la Parra therapeut en consultant, heb ik gevraagd om mede invulling te geven aan deze avond (www.frankadelaparra.nl).

Tijdens de bijeenkomst bieden we ruimte voor:
- Het ontmoeten van professionals met hart voor systemisch werk;
- Het vormen van 'systemische intervisiegroepen'. Hiervoor gebruiken we diverse (opstellings)oefeningen;
- Het verkennen van verdere mogelijkheden en verlangens ten aanzien van verbinding en samenwerking met collega's. Denk aan: kennisuitwisseling, samenwerkingsverbanden, boekenclubs...of wat dan ook.

Tenslotte staan we open voor wat zich ter plekke aandient. Heb jij zelf ook ideeen ten aanzien van verbinding en samenwerking, voel je vrij om ze voorafgaand met ons te delen.

Kortom een laagdrempelige netwerk-avond ten behoeve van ont-moeting voor professionals die zich verbonden voelen met systemisch werk.

Voor meer info en aanmelden, klik op 'lees meer'.

Lees meer...

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.