Bijeenkomst 'Verbinden met Professionals - Systemische Intervisie'

Aanmelden 'Verbinden met Professionals -
Systemische Intervisie' op 1 juli 2019

Deze bijeenkomst is gratis. Dat wil zeggen: koffie en thee is op eigen rekening en we vragen een tegemoetkoming in de kosten voor de zaalhuur. Fijn als je daarom wat kleingeld mee wilt brengen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

dit veld niet invullen s.v.p.

Op maandagavond 1 juli 2019 vindt de bijeenkomst 'Professioneel Verbinden - Systemische Intervisie' plaats in Zalencentrum de Brug te Reeuwijk. Deze avond dient als ontmoetingsplek voor iedereen met een verlangen naar systemische intervisie en/of naar meer verbinding en samenwerking met collega's. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de avond van maandag 1 juli 2019 in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. 


Franka de la Parra therapeut en consultant, heb ik gevraagd om mede invulling te geven aan deze avond (www.frankadelaparra.nl). 


Tijdens de bijeenkomst bieden we ruimte voor: 

- Het ontmoeten van professionals met hart voor systemisch werk;

- Het vormen van 'systemische intervisiegroepen'. Hiervoor gebruiken we diverse (opstellings)oefeningen;

- Het verkennen van verdere mogelijkheden en verlangens ten aanzien van verbinding en samenwerking met collega's. Denk aan: kennisuitwisseling, samenwerkingsverbanden, boekenclubs...of wat dan ook. 


Tenslotte staan we open voor wat zich ter plekke aandient. Heb jij zelf ook ideeen ten aanzien van verbinding en samenwerking, voel je vrij om ze voorafgaand met ons te delen. 


Kortom een laagdrempelige netwerk-avond ten behoeve van ont-moeting voor professionals die zich verbonden voelen met systemisch werk. 

 

Voor aanmelden, vul het formulier rechts hiervan in.  


Tijden:

Welkom vanaf: 19.15 uur 

Start: 19.45 uur 

Afsluiting: 22.00 uur

 

Kosten:

De avond is gratis, echter in verband met de zaalhuur, zal er een pot staan zodat we samen de kosten kunnen dekken. Koffie, thee en versnaperingen zijn op eigen rekening. Neem dus wat kleingeld mee.

 

Locatie:

Zalencentrum de Brug, 

Dunantlaan 1

2811 CA Reeuwijk

Het Zalencentrum beschikt over een groot parkeerterrein. Tevens stopt het openbaar vervoer vlakbij en bestaat er de mogelijkheid van het huren van een OV-fiets op station Gouda.  


Als je notities wilt maken, denk eraan pen en papier mee te nemen.


Mocht je nog vragen hebben, mail naar info@dekindercoaches.nl of bel op telefoonnummer 06-26378516.

We verheugen ons op je komst.
Tot maandag 1 juli 2019!
 
Hartelijke groet,
Franke de la Parra & Toekie van Apeldoorn

 

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.