Achtergrond

Gelukkige kinderen, gelukkige ouders.
Gelukkige ouders, gelukkige kinderen.

Ken je dat, je wilt je werk goed doen, tijd voor jezelf, tijd voor je vrienden en familie en natuurlijk ook het beste voor je kind(eren)? Niemand die je destijds vertelde hoe je dit alles kon combineren en meer nog: wat er allemaal komt kijken bij het ouderschap. Misschien wel de minst gemakkelijke baan die er is. Hoe doe je dat het beste voor je kind(eren) en jezelf? Wat maakt dat sommige ouders en kinderen ogenschijnlijk gemakkelijk en lachend door het leven gaan? En hoe word en blijf je eigenlijk een gelukkige ouder en/of kind?

Het geluk van kinderen staat niet op zich. Ouders zijn onderdeel van hun levensgeluk. Het gezin is als een tafel met poten. Op het moment dat één poot gaat schuiven of verdwijnt, dan gebeurt er iets met alle onderdelen van de tafel. Daarbij gaat het niet over goed of fout. Iemand zei ooit: “Parents give by what they are, what else can they do?” Zo is het ook. Toch is er een basisregel voor ieder gezin: het is fijn als ouders ouders zijn, dan kunnen kinderen gewoon kinderen zijn.

De Kindercoaches richten zich op het versterken van ouder en kind. Middels een bijzondere combinatie van krachtige methoden en technieken staan zij garant voor een deskundige, liefdevolle en zeker ook leuke begeleiding. De Kindercoaches ondersteunen kinderen om bij zichzelf te blijven én ze ondersteunen ouders in het omgaan met hun eigen specifieke issues. 
'Kinderen laten ons voelen
hoe groot het cadeau leven is.' - Ingrid Dykstra

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.